трапезна маса с метална основа

Да изберем модерна маса за съвременната трапезария

Да изберем модерна маса за съвременната трапезария

Ако искате трапезарията ви да изглежда страхотно и едновременно с това да бъде колкото се може по-удобна и функционална, както и да се почиства бързо и лесно, то значи със сигурност ще ви допаднат новите модели трапезни маси, издържани в духа на последните тенденции в интериорния дизайн.

Те не само изглеждат впечатляващо, но и са завидно устойчиви, екологични и здрави. Става дума за последните дизайнерски хрумки, внимателно обмислени и прецизно изработени от дълготрайни и безопасни материали, така че, да предизвикат възхищение у всеки, който може да се похвали с усет към естетиката.

 

Какво е най-важно да знаем, когато избираме трапезна маса

Тъй като става дума за специалното място в дома, където се събира цялото семейство, всички мебели в модерната трапезария следва да бъдат специално подбрани, така че, да бъдат комфортни за ползване и същевременно да са издържани в духа на съвременния интериорен дизайн.

 

Да изберем модерна маса за съвременната трапезария
Трапезарна маса – Rebel
През последните години идеите на модерния минималистичен стил затвърдиха своите позиции и буквално завладяха нашите домове. Подвластни на неговите принципи, вътрешният дизайн и декорация придобиха някои основни характерни черти, а именно типичният за този стил аскетизъм, гладки и чисти линии на дизайна, семпли, но впечатляващо оригинални форми или казано накратко, минимум средства и максимална функционалност.

Ето защо, изборът на трапезна маса, изработена в комбинация от дърво и метал е не само много практичен, но и ще възроди напълно атмосферата във вашата трапезария, добавяйки класа, стил и изключителен комфорт. Масивният дървен плот гарантира удобство и освен това придава много чар и топлина на помещението, за да го направи още по-уютно и приветливо. Да се храни човек в подобна атмосфера е приятно и здравословно.

Да изберем модерна маса за съвременната трапезарияТрапезарна маса – Erno

 

От друга страна, металната основа, издържана в елегантни, модерни щрихи и форми, осигурява здравина и стабилност, за да се минимализира риска от всякакъв дискомфорт. Модерните трапезни маси, изработени в съчетание от метал и дърво, са изключително безопасни, което е една от причините да попаднат в топ класациите на най-предпочитаните сред семействата, които отглеждат малки деца. Няма опасност стабилната метална основа да поддаде или плотът да се счупи и по някакъв начин да нарани тези, които са в близост до тях. В същото време конструкцията не е твърде тежка, за да не може да бъде лесно преместена при нужда, а и почистването е изключително лесно.

трапезна маса с метална основа

трапезна маса с метална основа

Трапезна маса- DoubleX

Модерните конструкции на трапезните маси не само, че не „претрупват“ пространството, но и създават атмосфера на лекота и ефирност. Те са чудесен избор за всяко съвременно жилище, като могат да бъдат уникално допълнение не само в домове, проектирани в минималистичен стил, но и за повечето от най-известните направления в интериора и декорацията – Арт Деко, стил Лофт, Хай Тек, Дзен, стил Модерен, а също и към вечната класика.

Модерна трапезарна маса

Трапезарна маса с метална основа

Трапезна Маса – Erik

Що се отнася до формите на дизайна, то те са невероятно елегантни и веднага пленяват погледа. Типичната за модерния минимализъм „геометричност“ може да бъде забелязана и в последните предложения на интериорните дизайнери – елементи, наподобяващи прости или по-сложни геометрични фигури, които са изключително очарователни и с огромен принос към създаването на подходящата атмосфера в трапезарията – такава, която е позитивна, изпълнена със свежест и жизненост.

Тук може да намерите идей за метални крака – pinterest

 

Как да почистите тапицирани столове?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
X Списък с желани
X Последно разгледани
Категории