Луксозни и модерни идеи за спа великолепие в банята

Публикувано на 13/06/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 14 214 пъти

Банята ви може да изглежда неповторимо и съвършено, необходимо е само да знаете как да съчетаете всеки елемент и да създадете великолепие, без да прекалявате и да претрупвате интериора с излишни вещи. Осъществете най-добрите си идеи за спа усещане у дома с помощта на специалистите близо до вас.


Красотата може да бъде семпла

Съвършенството лъха от всеки детайл в тази изключително луксозна баня. А истината е, че наоколо няма фантастични джакузита с дифузери и масажори, нито хай-тек джаджи или претруфени мивки и огледала. Всичко е напълно изчистено и семпло, а резултатът е зашеметяващ.

Виж още: 10 невероятни бани с абсолютно нестандартен дизайн


Интересна комбинация от цветове и светлина

Разпръснатите осветителни тела разпределят много прецизно светлината, акцентирайки върху някои от най-красивите елементи в обзавеждането, като тази контрастна, но нежна синя стена.


Еко дизайн за баня в зелено, съчетан с елементи от дърво

Не всеки е склонен да експериментира с по-ярки цветове в банята, но няма как да не признаем, че тук дизайнерите са се справили чудесно. Дървените елементи пасват идеално в тази обстановка, а дългите декоративни пръчки изключително успешно имитират бамбук.

Виж още: Полезни иновации, с които да се поглезите в банята


Типичният сауна стил намира своето луксозно приложение

Сауната е символ на уют, успокояване на сетивата и здравословни преживявания. Дървените стени някак приятно ни потапят в мигове на релакс и отмора, а едва ли има човек, който в днешните напрегнати времена няма нужда именно от това. В комбинация с голямата и комфортна обла вана, блаженството е напълно гарантирано.


Червеното внася лукс, дори и в по-компактната баня

Повечето от нас живеят в апартаменти с ограничено пространство в банята, а това определено е пречка да осъществим смелите си мечти за големи вани и луксозно обзавеждане. Но въпреки това виждате, че с малко по-изкусно съчетание на червено и бяло например, резултатът е много повече от задоволителен.


Голяма вана и черни плочки с фини абстрактни рисунки

Внушителният дизайн на ваната я прави подходяща не просто за къпане, а за много споделени мигове, изпълнени с аромат и релакс. Тя е обградена с големи черни плочки, които по стената оформят кант от интересни, но фини рисунки в червено и бяло.


В света на мраморното съвършенство

Тук говорим не само за привидно пресъздадено усещане за лукс, а за истинско качество в употребата на материалите, с които е изграден интериорът. Мрамор обхваща цялата баня, а обзавеждането не остава по-назад. Осветлението подчертава разчупеният дизайн на банята, без да създава усещане за натрапване.

Виж още: 10 впечатляващи нововъведения в банята


Баня с петзвезден спа интериор

Една неповторима баня, обзаведена с изключително изящни елементи и впечатляващо оформени алеи от камък около елегантна дървена вана. Чудите се къде се оттича водата? Не се притеснявайте, креативните архитекти са се погрижили да изградят всички тръби в плоскостите под земята. Ако искате и вие да принесете интериора в банята си на едно друго ниво, намерете най-подходящите специалисти, които да ви помогнат. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите оферти от водещи професионалисти. Разгледайте техните дейности и оценки от клиенти и сами решете кой да изпълни всяка от вашите идеи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта